Julfest 9 dec 2017


 
Vi var i år närmare 50 personer som slöt upp till årets julfest på Färdgärde.
Många trevliga samtal fördes vid borden. Både om årets händelser i föreningen och framtidstankar som kanske slår rot 2018. Utöver det blev det mycket sång och glada skratt i en stämning som var god och varm. Varmt var det även i lokalen av både eldning och brist på hård vinterkyla som låg mot ytterväggarna. Utomhus var det kanske dåligt med julstämning i diset och gröna marker, men inne i lokalen rådde det inget tvivel om vad som stundar.
Julglögg och mingel inledde kvällen. Därefter dukades ett härligt och smakfullt julbord upp. Där fanns allt för alla smaker. Pricken över iet vid det avslutande kaffet var kanske den smakfulla "Fiskarhustruns kaka". Kvällen bjöd även på musik av Christer och Mats-Olov på gitarr och dragspel och lite dramatik i lotterier. Den största dramatiken givetvis vid årets dragning av lottbåtens vinnare, som blev den lyckliga Åsa Nordling från Örnsköldsvik. Grattis säger vi till henne! Många satt nog vid borden med hopp och en önskan om bättre lycka nästa år. Vem skulle inte bli oerhört stolt och glad över en så fin vinst som föreningen levererar, år efter år.
Med hopp om ett gott slut och ett gott nytt föreningsår 2018, hälsar vi alla nya och gamla medlemmar en riktigt God Jul!